BejelentésKOZMETIKA SZEGEDEN
Testnek és léleknek

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Kozmetika szerintem

A kozmetikus mesterség számomra mindenek előtt az érintés öröméről szól. Ezen keresztül képes az ember közvetíteni a vendég felé az odafigyelést, tiszteletet, ráhangolódást.

Természetesen a fejlődő technika eszközeit is használom (iontoforézis, ultrahang, stb.), de a kezelés során minden érintést és minden masszírozást igyekszem plusz tartalommal megtölteni. Ebben segít engem a Reiki is.

A Reiki japán szó, és ugyanazt az ősenergiát jelenti, amit a világ más részein különböző elnevezésekkel a Akasának, Eli energiának, Isteni energiának, a magyar mesék és mondák pedig az Élet Vizének neveznek.
Ez a végtelenül sűrű, ám érzékeink számára láthatatlan energia a forrása minden élőlénynek, beleértve az atomokat, amelyek innen veszik fel az elektronfelhőben keringő elektronok által kisugárzott energiát, de ugyanúgy a legfejlettebb szervezetet, az embert is ez tölti meg életerővel (és minden mást e kettő között).

A Reiki kezelés egyike azon ősi módszereknek, amellyel a kí (vagy csí) energiát, az életerőt közvetíteni tudjuk annak, akinek erre szüksége van. Minden élő és élettelen állandó kapcsolatban van az életerővel, de valamilyen külső ok (betegség, öregség, kimerültség) vagy belső ok (eltérés az élettervtől-belső figyelmeztetés-pszichoszomatikus betegség) megakadályozza a szabad áramlását. Ilyen állapotokban a test és az arc megfelelő pontjain elhelyezett kézben fókuszálódó energia mindig a megfelelő irányba mozdítja a Reiki fogadóját.

Ugyanaz az energia a vendég szükséglete szerint élénkít vagy ellazít, felpezsdít vagy lenyugtat fizikai, lelki és szellemi szinteken egyaránt.

A kozmetikai kezelés közben feltárt bőrhibák, esetleges gyulladásos folyamatok, elváltozások enyhítésében egy speciális, személyre szabott vizualizációs energetikai gyógyító rendszer is segítségemre van.

Kivétel nélkül minden vendégem esetében igaz, hogy nemcsak a bőrt, hanem az embert, a maga teljességében és összefüggéseiben kezelem.


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!